За нас

За нас

За нас

BG-Billboards.com - Нашия екип има дългогодишен опит в рекламата и развитието на бизнес проекти. През 2017 година решихме да стартираме фирма специализирана във външната реклама и по-специално с в билборд рекламата.

Стартирахме с изграждането на билборд съоръжения в град Бургас.  Нашата агенция има за основна дейност отдаването под наем на рекламни билборд позиции на места, където има струпване на потребители, а именно това са натоварени пътни артерии на града и кръстовища, главни изходни и входни пунктове в областния град, централните части и  около търговските центрове. 

Ние добре знаем, че успешната реклама е тази реклама, която се характеризира с уместност на подхода и тя дава на клиента причина, за да купи продукта или услугата ви, а не с качество и оригиналност на конкретни реклами. С наша помощ можете да постигнете най-подходящите и ефективни позиции за Вашата следваща билборд реклама.  От 2018 година предлагаме и пълно обслужване в областта на билборд рекламата. 

Билбордове под наем в Бургас

През годините натрупахме опит и можем да ви консултираме относно възможностите да наемите билборд позиции в град Бургас.  И заедно да направим вашата рекламна кампания за достигане до максимален брой потенциални клиенти за вашия бизнес. 

 

Име: *
Телефон: *
Е-майл: *
Вашето запитване: *